karaterec.com
karatecup.com
SPARTAK HK KARATE SEBEOBRANA FITNESS BUDO
HISTORIE BOJOVÁ UMĚNÍ HOLLYWOOD ZPRÁVY WEBY



STEVEN SEAGAL

Styl: aikido

Narozen: 10.4. 1952 v Detroitu
Studoval: Buena Park High School; Orange Coast College; Fullerton College
Zajímavost: v 17 letech odcestoval do Japonska, kde studoval aikido a kde si také našel svou první ženu (později se oženil ještě 2x)
Zaměstnání: dříve v bezpečnostních agenturách, nyní herec

DALŠÍ ODKAZY / MORE LINKS


Filmografie:
  1. 1988 - Nico (Above the Law)
  2. 1990 - Vyhrát se smrtí (Hard to Kill)
  3. 1990 - Muž s cejchem smrti (Marked for Death)
  4. 1991 - Nemilosrdná spravedlnost (Out for Justice)
  5. 1992 - Přepadení v Pacifiku (Under Siege)
  6. 1992 - Universal Cops
  7. 1994 - Aljaška v plamenech (On Deadly Ground)
  8. 1995 - Přepadení 2: Temné území (Under Siege 2: Dark Territory)
  9. 1996 - Boeing 747 v ohrožení (Executive decision)
  10. 1996 - The Glimmer man
  11. 1997 - Tajný agent Jack T. (Fire Down Below)
  12. 1998 - My Giant
  13. 1998 - The Patriot

(C)opyright 2004-2007 SK Karate Spartak Hradec Králové
Webdesign K.Guzek, Ing. P.Švojgr
AKČNÍ HERCI
Anita Mui
Billy Blanks
Bolo Yeung
Brad Allan
Brandon Lee
Bruce Lee
Dolph Lundgren
Donnie Yen
Hilary Swank
Hwang Jang Lee
Cheng Pei Pei
Chow Yun
Chuck Norris
Jackie Chan
Jean-Claude Van Damme
Jeff Wincott
Jet Li
Kathy Long
Kenneth Lo
Lorenzo Lamas
Mark Dacascos
Michelle Yeoh
Phillip Rhee
Richard Norton
Saskia Van Rijswijk
Steven Seagal
Sylvester Stallone
Wu Jing
SPARTAK
HISTORIE
BOJOVÁ UMĚNÍ
HOLLYWOOD
ZPRÁVY
WEBY
On-line: 2
Week: 5263
Total: 10739681
22. února 2018

EMAIL KARATE SPARTAK

NEJČTENĚJŠÍ V SEKCI BUDO

KURZY KARATE 06/07
  přípravné cvičení 5 - 6 let
  kurz karate 7 - 9 let
  karate a sebeobrana 10 - 14 let
  karate a sebeobrana nad 15 let
  karate a Allkampf-jitsu
  Saisho Ki Do - sebeobrana
  K-aerobik - kondiční bojové cv.

HLASOVACÍ SOUTĚŽ -
TOP POSTER DA1

TOP REPORTÁŽE
12.11.06 Japonsko Reportáž z Japonska
22.06.06 Hradec Králové Nekoř 2006
30.04.06 Hradec Králové Grand Prix HK 2006

Anketa:
Váš oblíbený akční hrdina
1.Jean-Clode van Damme (182)
2.Steven Seagal (174)
3.Homer Simpson (154)