karaterec.com
karatecup.com
SPARTAK HK KARATE SEBEOBRANA FITNESS BUDO
HISTORIE BOJOVÁ UMĚNÍ HOLLYWOOD ZPRÁVY WEBY



MICHELLE YEOH

Styl: Michelle thing (vlastní - směs filmové improvizace)

Narodila se: 6. září 1962 v západní Malajsii
Umělecké jméno: Michelle Khan
Zaměstnání: herečka, kaskadérka, majitelka vlastní produkční firmy
Herečtí partneři: Jackie Chan, Cynthie Rothrock
Zajímavost: Během natáčení snímku Ann Hui's Ah Kam si při skoku z 18 metrů naštípla obratel a vypadalo to, že ani nebude chodit

DALŠÍ ODKAZY / MORE LINKS


Filmografie:
1. Touch, The (2002)
2. 73rd Annual Academy Awards, The (2001) (TV) (uncredited)
3. Wo hu cang long (2000)
4. Moonlight Express (1999)
5. Jackie Chan: My Story (1998) (V)
6. Secrets of 007: The James Bond Files, The (1997) (TV)
7. Tomorrow Never Dies (1997)
8. Song jia huang chao (1997)
9. Ah Kam (1996)
10. 7 jin gong (1994)
11. Xiao lin xiao zi 2: Xin wu long yuan (1994)
12. Yong Chun (1994)
13. Chao ji ji hua (1993)
14. Tai ji zhang san feng (1993)
15. Wu xia qi gong zhu (1993)
16. Xian dai hao xia zhuan (1993)
17. Xin liu xing hu die jian (1993)
18. Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (1992) (as Michelle Khan)
19. Tong fong sam hop (1992)
20. Tong tian da dao (1987)
21. Zhong hua zhan shi (1987)
22. Wong ga jin si (1986) (as Michelle Khan)
23. Xia ri fu xing (1985)
24. Huang gu shi jie (1985)
25. Mao tou ying yu xiao fei xiang (1984)

(C)opyright 2004-2007 SK Karate Spartak Hradec Králové
Webdesign K.Guzek, Ing. P.Švojgr
AKČNÍ HERCI
Anita Mui
Billy Blanks
Bolo Yeung
Brad Allan
Brandon Lee
Bruce Lee
Dolph Lundgren
Donnie Yen
Hilary Swank
Hwang Jang Lee
Cheng Pei Pei
Chow Yun
Chuck Norris
Jackie Chan
Jean-Claude Van Damme
Jeff Wincott
Jet Li
Kathy Long
Kenneth Lo
Lorenzo Lamas
Mark Dacascos
Michelle Yeoh
Phillip Rhee
Richard Norton
Saskia Van Rijswijk
Steven Seagal
Sylvester Stallone
Wu Jing
SPARTAK
HISTORIE
BOJOVÁ UMĚNÍ
HOLLYWOOD
ZPRÁVY
WEBY
On-line: 2
Week: 8814
Total: 10976085
19. října 2018

EMAIL KARATE SPARTAK

NEJČTENĚJŠÍ V SEKCI BUDO

KURZY KARATE 06/07
  přípravné cvičení 5 - 6 let
  kurz karate 7 - 9 let
  karate a sebeobrana 10 - 14 let
  karate a sebeobrana nad 15 let
  karate a Allkampf-jitsu
  Saisho Ki Do - sebeobrana
  K-aerobik - kondiční bojové cv.

HLASOVACÍ SOUTĚŽ -
TOP POSTER DA1

TOP REPORTÁŽE
12.11.06 Japonsko Reportáž z Japonska
22.06.06 Hradec Králové Nekoř 2006
30.04.06 Hradec Králové Grand Prix HK 2006

Anketa:
Váš oblíbený akční hrdina
1.Jean-Clode van Damme (182)
2.Steven Seagal (174)
3.Homer Simpson (154)