karaterec.com
karatecup.com
SPARTAK HK KARATE SEBEOBRANA FITNESS BUDO
HISTORIE BOJOVÁ UMĚNÍ HOLLYWOOD ZPRÁVY WEBY



MARK DACASCOS

Styl: kung fu, Black Tiger Northern Shaolin, karate

Narozen: 26. února 1964 na Havaji
Otec: Al Dacascos, zakladatel bojového systému Won hop kuen do
Zaměstnání: číšník, herec

DALŠÍ ODKAZY / MORE LINKS



Filmografie:
  1. Brotherhood of the Wolf (2002)
  2. Cradle to the Grave (en tournage) (2002)
  3. Scorcher (2002)
  4. The Perfect Husband (2001)
  5. China Strike Force (2001)
  6. Le Pacte des Loups (2000)
  7. Habileté Martiale (self-défense) (2000)
  8. L'Honneur d'un Soldat (1999)
  9. The Crow Stairway to Heaven (1998)
  10. Le Flic de Shanghaď (1998)
  11. Onde de Choc (1998)
  12. Deathline ou Redline (1997)
  13. ADN (1997)
  14. Boogie Boys (1997)
  15. Sanctuary (1997)
  16. Sabotage (1996)
  17. L'ile du docteur Moreau (1996)
  18. Drive (1996)
  19. Crying Freeman (1995)
  20. Deadly Past (participation) (1995)
  21. Kickboxer 5 (1994)
  22. La Fureur du Risque (1994)
  23. Les contes de la crypte (1994)
  24. One West Waikiki (1994)
  25. American Samourai(1993)
  26. Double Dragon (1993)
  27. Only the Strong (1993)
  28. Roosters (1993)
  29. Dead On The Moneye (1991)
  30. Flash (épisode 6, saison 1) (1990)
  31. Dim Sum : A Little Bit Of Heart (1984)
  32. Angel Town (1984)
  33. Star Trek
  34. Dragnet
  35. Doogie Howser
  36. General Hospital
  37. Redemption
  38. Past tense
  39. Dragstrip girl

(C)opyright 2004-2007 SK Karate Spartak Hradec Králové
Webdesign K.Guzek, Ing. P.Švojgr
AKČNÍ HERCI
Anita Mui
Billy Blanks
Bolo Yeung
Brad Allan
Brandon Lee
Bruce Lee
Dolph Lundgren
Donnie Yen
Hilary Swank
Hwang Jang Lee
Cheng Pei Pei
Chow Yun
Chuck Norris
Jackie Chan
Jean-Claude Van Damme
Jeff Wincott
Jet Li
Kathy Long
Kenneth Lo
Lorenzo Lamas
Mark Dacascos
Michelle Yeoh
Phillip Rhee
Richard Norton
Saskia Van Rijswijk
Steven Seagal
Sylvester Stallone
Wu Jing
SPARTAK
HISTORIE
BOJOVÁ UMĚNÍ
HOLLYWOOD
ZPRÁVY
WEBY
On-line: 1
Week: 2921
Total: 10914718
14. srpna 2018

EMAIL KARATE SPARTAK

NEJČTENĚJŠÍ V SEKCI BUDO

KURZY KARATE 06/07
  přípravné cvičení 5 - 6 let
  kurz karate 7 - 9 let
  karate a sebeobrana 10 - 14 let
  karate a sebeobrana nad 15 let
  karate a Allkampf-jitsu
  Saisho Ki Do - sebeobrana
  K-aerobik - kondiční bojové cv.

HLASOVACÍ SOUTĚŽ -
TOP POSTER DA1

TOP REPORTÁŽE
12.11.06 Japonsko Reportáž z Japonska
22.06.06 Hradec Králové Nekoř 2006
30.04.06 Hradec Králové Grand Prix HK 2006

Anketa:
Váš oblíbený akční hrdina
1.Jean-Clode van Damme (182)
2.Steven Seagal (174)
3.Homer Simpson (154)