karaterec.com
karatecup.com
SPARTAK HK KARATE SEBEOBRANA FITNESS BUDO
HISTORIE BOJOVÁ UMĚNÍ HOLLYWOOD ZPRÁVY WEBY



KATHY LONG

Styl: kick-box, kung fu, aikido, Shorin Ryu Karate
Úspěchy: pětinásobná světová šampiónka

Narozena: v St. Louis
Zaměstnání: trenérka kick-boxu a kung fu, konferenciérka filmového festivalu bojových umění, herečka
Zajímavost: v roce 1992 dělala dublérku Michelle Pfeiffer při bojových scénách ve filmu Batmanův návrat (1992)
Zajímavost: otec, se kterým v mládí bydlela v automobilovém přívěsu je ve vězení za za loupeže v bankách a zastřelení agenta FBI.

DALŠÍ ODKAZY / MORE LINKS



Filmografie:
  1. Romy and Michele's High School Reunion (1997)
  2. Under the Gun (1995)
  3. The Stranger (1995)
  4. Natural Born Killers (1994)
  5. Knights (1993)
  6. Rage and Honor (1992)

(C)opyright 2004-2007 SK Karate Spartak Hradec Králové
Webdesign K.Guzek, Ing. P.Švojgr
AKČNÍ HERCI
Anita Mui
Billy Blanks
Bolo Yeung
Brad Allan
Brandon Lee
Bruce Lee
Dolph Lundgren
Donnie Yen
Hilary Swank
Hwang Jang Lee
Cheng Pei Pei
Chow Yun
Chuck Norris
Jackie Chan
Jean-Claude Van Damme
Jeff Wincott
Jet Li
Kathy Long
Kenneth Lo
Lorenzo Lamas
Mark Dacascos
Michelle Yeoh
Phillip Rhee
Richard Norton
Saskia Van Rijswijk
Steven Seagal
Sylvester Stallone
Wu Jing
SPARTAK
HISTORIE
BOJOVÁ UMĚNÍ
HOLLYWOOD
ZPRÁVY
WEBY
On-line: 1
Week: 10498
Total: 10829822
22. května 2018

EMAIL KARATE SPARTAK

NEJČTENĚJŠÍ V SEKCI BUDO

KURZY KARATE 06/07
  přípravné cvičení 5 - 6 let
  kurz karate 7 - 9 let
  karate a sebeobrana 10 - 14 let
  karate a sebeobrana nad 15 let
  karate a Allkampf-jitsu
  Saisho Ki Do - sebeobrana
  K-aerobik - kondiční bojové cv.

HLASOVACÍ SOUTĚŽ -
TOP POSTER DA1

TOP REPORTÁŽE
12.11.06 Japonsko Reportáž z Japonska
22.06.06 Hradec Králové Nekoř 2006
30.04.06 Hradec Králové Grand Prix HK 2006

Anketa:
Váš oblíbený akční hrdina
1.Jean-Clode van Damme (182)
2.Steven Seagal (174)
3.Homer Simpson (154)