karaterec.com
karatecup.com
SPARTAK HK KARATE SEBEOBRANA FITNESS BUDO
HISTORIE BOJOVÁ UMĚNÍ HOLLYWOOD ZPRÁVY WEBY



JET LI

Styl: Wu shu
Úspěch: v r.1974 byl ve skupině Wu shu, která předváděla ukázky před Bílým domem

Narozen: 26. 4. 1963 nedaleko Pekingu
Vlastní jméno: Li Lin Jei
Zaměstnání: sportovec, herec
Zajímavost: Jet Li měl problémy s mafií,která zastřelila jeho agenta

DALŠÍ ODKAZY / MORE LINKS


Filmografie:
1. Cradle 2 the Grave (2003)
2. About Face (2002) (V)
3. Jet Li Is 'The One' (2002) (V)
4. Multiverses Create 'The One' (2002) (V)
5. Ying xiong (2002)
6. One, The (2001/I)
7. Kiss of the Dragon (2001)
8. Making of 'Romeo Must Die', The (2000) (V)
9. Top Fighter (2000) (V)
10. Romeo Must Die (2000)
11. Sat sau ji wong (1998)
12. Lethal Weapon 4 (1998)
13. Wong Fei-hung chi saiwik hung si (1997)
14. Hak hap (1996)
15. Mo him wong (1996)
16. Gei ba ba de xin (1995)
17. Shu dan long wei (1995)
18. Hong Xiguan zhi Shaolin wu zu (1994)
19. Jing wu ying xiong (1994)
20. Shao Lin zhen gong fu (1994)
21. Zhong Nan Hai bao biao (1994)
22. Fong Shi Yu II: Wan fu mo di (1993)
23. Tai ji zhang san feng (1993)
24. Wong Fei-hung chi tit gai dau neung gung (1993) (as Jet Lee)
25. Wong Fei-hung tsi sam: Siwong tsangba (1993)
26. Yi tian tu long ji zhi mo jiao jiao zhu (1993)
27. Fong Sai-Yuk (1993)
28. Wong Fei-hung ji yi: Naam yi dong ji keung (1992)
29. Wong Fei-hung (1991)
30. Xiao ao jiang hu zhi dong fang bu bai (1991)
31. Long xing tian xia (1989)
32. Dong fang ju long (1988)
33. Long zai tian ya (1988)
34. Shao Lin Hai Deng da shi (1988)
35. This Is Kung Fu (1987) (V)
36. Nan bei Shao Lin (1986)
37. Zhong hua ying xiong (1986)
38. Shao Lin xiao zi (1983)
39. Shao Lin tzu (1979)

(C)opyright 2004-2007 SK Karate Spartak Hradec Králové
Webdesign K.Guzek, Ing. P.Švojgr
AKČNÍ HERCI
Anita Mui
Billy Blanks
Bolo Yeung
Brad Allan
Brandon Lee
Bruce Lee
Dolph Lundgren
Donnie Yen
Hilary Swank
Hwang Jang Lee
Cheng Pei Pei
Chow Yun
Chuck Norris
Jackie Chan
Jean-Claude Van Damme
Jeff Wincott
Jet Li
Kathy Long
Kenneth Lo
Lorenzo Lamas
Mark Dacascos
Michelle Yeoh
Phillip Rhee
Richard Norton
Saskia Van Rijswijk
Steven Seagal
Sylvester Stallone
Wu Jing
SPARTAK
HISTORIE
BOJOVÁ UMĚNÍ
HOLLYWOOD
ZPRÁVY
WEBY
On-line: 1
Week: 2921
Total: 10914718
14. srpna 2018

EMAIL KARATE SPARTAK

NEJČTENĚJŠÍ V SEKCI BUDO

KURZY KARATE 06/07
  přípravné cvičení 5 - 6 let
  kurz karate 7 - 9 let
  karate a sebeobrana 10 - 14 let
  karate a sebeobrana nad 15 let
  karate a Allkampf-jitsu
  Saisho Ki Do - sebeobrana
  K-aerobik - kondiční bojové cv.

HLASOVACÍ SOUTĚŽ -
TOP POSTER DA1

TOP REPORTÁŽE
12.11.06 Japonsko Reportáž z Japonska
22.06.06 Hradec Králové Nekoř 2006
30.04.06 Hradec Králové Grand Prix HK 2006

Anketa:
Váš oblíbený akční hrdina
1.Jean-Clode van Damme (182)
2.Steven Seagal (174)
3.Homer Simpson (154)