karaterec.com
karatecup.com
SPARTAK HK KARATE SEBEOBRANA FITNESS BUDO
HISTORIE BOJOVÁ UMĚNÍ HOLLYWOOD ZPRÁVY WEBY



HWANG JANG LEE

Styl: Taekwon-do, box
Zajímavost: při souboji zabil vietnamského vojenského experta

Narozen: 21.12.1944 v Osace
Zaměstnání: herec, dříve trenér korejskcýh vojenských jednotek ve Vietnamu, dnes provozuje vlastní ochranku
Jeho specialita: kop Bicycle kick

DALŠÍ ODKAZY / MORE LINKS


Filmografie:
1. Street Warriors (1990)
2. Korean Connection (1990)
3. Future Hunters (1989)
4. No Retreat, No Surrender II (1989)
5. Tie dan xiong feng (1989)
6. Sai nga tiu daai tiu saai (1989)
7. Tian shi xing dong (1987)
8. Zhong hua zhan shi (1987)
9. Liu mang ying xiong (1986)
10. Pi li da la ba (1986)
11. Shaolin: The Blood Mission (1986) (as Wong Cheng Li)
12. Foo gwai lit che (1986)
13. Dragon Bruce Lee (1985)
14. Instant Kung Fu Man, The (1984)
15. Duel of Ultimate Weapons (1983)
16. Eagle vs. Silver Fox (1983)
17. Martial Monks of Shaolin Temple (1983)
18. Masters of Tiger Crane (1983)
19. Secret Executioners (1983)
20. Long zhi ren zhe (1982)
21. Man tian shen fo (1982)
22. Ninja Strikes Back, The (1982)
23. Secret Ninja, Roaring Tiger (1982)
24. Hitman in the Hand of Buddha (1981)
25. Young Hero, The (1981)
26. Si wang ta (1981)
27. Ring of Death (1980)
28. Tiger Over Wall (1980)
29. Bai cu shi fu kou cu tou (1979)
30. Bastard Kung Fu Master (1979)
31. Demon Strike (1979)
32. Fo Zhang huang di (1979)
33. Heroes of Shaolin (1979)
34. Long hu men (1979)
35. Nan bei zui quan (1979)
36. Dragon's Claws (1979)
37. Jiao huo (1978)
38. She xing diao shou (1978)
39. Zui quan (1978)
40. Nan quan bei tui dou jin hu (1977)
41. Shen tui tie shan gong (1977)
42. Ying zhao tie bu shan (1977)
43. Nan quan bei tui (1976)
44. Yang chun da xiong (1976) (as Wang Chang-Li)
45. Fearless Master Fighter

(C)opyright 2004-2007 SK Karate Spartak Hradec Králové
Webdesign K.Guzek, Ing. P.Švojgr
AKČNÍ HERCI
Anita Mui
Billy Blanks
Bolo Yeung
Brad Allan
Brandon Lee
Bruce Lee
Dolph Lundgren
Donnie Yen
Hilary Swank
Hwang Jang Lee
Cheng Pei Pei
Chow Yun
Chuck Norris
Jackie Chan
Jean-Claude Van Damme
Jeff Wincott
Jet Li
Kathy Long
Kenneth Lo
Lorenzo Lamas
Mark Dacascos
Michelle Yeoh
Phillip Rhee
Richard Norton
Saskia Van Rijswijk
Steven Seagal
Sylvester Stallone
Wu Jing
SPARTAK
HISTORIE
BOJOVÁ UMĚNÍ
HOLLYWOOD
ZPRÁVY
WEBY
On-line: 2
Week: 4210
Total: 10742518
26. února 2018

EMAIL KARATE SPARTAK

NEJČTENĚJŠÍ V SEKCI BUDO

KURZY KARATE 06/07
  přípravné cvičení 5 - 6 let
  kurz karate 7 - 9 let
  karate a sebeobrana 10 - 14 let
  karate a sebeobrana nad 15 let
  karate a Allkampf-jitsu
  Saisho Ki Do - sebeobrana
  K-aerobik - kondiční bojové cv.

HLASOVACÍ SOUTĚŽ -
TOP POSTER DA1

TOP REPORTÁŽE
12.11.06 Japonsko Reportáž z Japonska
22.06.06 Hradec Králové Nekoř 2006
30.04.06 Hradec Králové Grand Prix HK 2006

Anketa:
Váš oblíbený akční hrdina
1.Jean-Clode van Damme (182)
2.Steven Seagal (174)
3.Homer Simpson (154)