karaterec.com
karatecup.com
SPARTAK HK KARATE SEBEOBRANA FITNESS BUDO
HISTORIE BOJOVÁ UMĚNÍ HOLLYWOOD ZPRÁVY WEBY



CHENG PEI PEI

Styl: filmové bojové umění

Narozena: 1945
Zaměstnání: první akční hrdinka moderních filmových dějin.
Zájmy: tanec
Další aktivity: připravovala televizní pořad o vaření

DALŠÍ ODKAZY / MORE LINKS


Filmografie:
1. Shadow Mask (2001)
2. "Wo lai ye" (2001) TV Series
3. "At Home with... Fann Wong" (2001) (mini) TV Series
4. Fan yi cho (2000)
5. Wo hu cang long (2000)
6. Zhen xin hua (1999)
7. Spirit of the Dragon, The (1998)
8. Wan choi ng fuk sing (1996)
9. Fei zhou chao ren (1994)
10. Luan shi chao ren (1994)
11. Qing ren de qing ren (1994)
12. Yong Chun (1994)
13. Bang jia Huang Qi-Hui (1993)
14. Tang Bohu dian Qiuxiang (1993)
15. Qi qiao fu (1988)
16. Magic of Spell (1986)
17. Tie wa (1971)
18. Ying zi shen bian (1971)
19. Lady of Steel (1970)
20. Du long tan (1969)
21. Hu dan (1969) V 22. Long men jin jian (1969)
23. Gong la jiao (1968)
24. Hsia yu-yen (1968)
25. Yu luo cha (1968)
26. Zhong kui niang zi (1968)
27. Shen jian zhen jiang hu (1967)
28. Long hu gou (1966)
29. Qing ren dan (1966)
30. Da zui xia (1965)
31. Song of Orchid Island (1965)
32. Rock, The (1964)
33. Da ji (1964)

(C)opyright 2004-2007 SK Karate Spartak Hradec Králové
Webdesign K.Guzek, Ing. P.Švojgr
AKČNÍ HERCI
Anita Mui
Billy Blanks
Bolo Yeung
Brad Allan
Brandon Lee
Bruce Lee
Dolph Lundgren
Donnie Yen
Hilary Swank
Hwang Jang Lee
Cheng Pei Pei
Chow Yun
Chuck Norris
Jackie Chan
Jean-Claude Van Damme
Jeff Wincott
Jet Li
Kathy Long
Kenneth Lo
Lorenzo Lamas
Mark Dacascos
Michelle Yeoh
Phillip Rhee
Richard Norton
Saskia Van Rijswijk
Steven Seagal
Sylvester Stallone
Wu Jing
SPARTAK
HISTORIE
BOJOVÁ UMĚNÍ
HOLLYWOOD
ZPRÁVY
WEBY
On-line: 1
Week: 2921
Total: 10914718
14. srpna 2018

EMAIL KARATE SPARTAK

NEJČTENĚJŠÍ V SEKCI BUDO

KURZY KARATE 06/07
  přípravné cvičení 5 - 6 let
  kurz karate 7 - 9 let
  karate a sebeobrana 10 - 14 let
  karate a sebeobrana nad 15 let
  karate a Allkampf-jitsu
  Saisho Ki Do - sebeobrana
  K-aerobik - kondiční bojové cv.

HLASOVACÍ SOUTĚŽ -
TOP POSTER DA1

TOP REPORTÁŽE
12.11.06 Japonsko Reportáž z Japonska
22.06.06 Hradec Králové Nekoř 2006
30.04.06 Hradec Králové Grand Prix HK 2006

Anketa:
Váš oblíbený akční hrdina
1.Jean-Clode van Damme (182)
2.Steven Seagal (174)
3.Homer Simpson (154)